Не съм се оттеглила, слязох от екран и използвах това,

...
 Не съм се оттеглила, слязох от екран и използвах това,
Коментари Харесай

Лена Борисловова: Не съм се оттеглила, слязох от екран и свърших много полезна работа

 Не съм се отдръпнала, слязох от екран и използвах това, с цел да свърша доста потребни неща за идеята на „ Продължаваме промяната “. Не бих поискала на никого да минава през толкоз интензивни офанзиви, както аз. Човек губи персоналното си пространство, съобщи Лена Бориславова от Политическа партия.

По думите ѝ тя е била обект на ударите против нея като жена, а не като политик, тъй като съперниците на „ Продължаваме промяната “ са в политическа отпадналост.

Що се отнася до песента на сценаристите на Слави Трифонов, тя съобщи, че на никого не пожелава да е на нейно място, когато я е чула. „ Има си открит законов ред,  ще забележим какво ще реши съдът. Това не е първото дело против телевизия 7/8, няма и да е първото извоювано дело за клюка и уронване на престижа “, разяснява Бориславова пред Би Ти Ви.

Що се отнася до рецензиите на Иван Христанов и на Александър Дунчев, Лена акцентира, че идеята на Политическа партия е да усилва тима си с способени хора, които могат да вземат решение проблемите на страната и на хората в нея.

„ ГЕРБ се държат, по този начин като че ли не знаят, че те са управлявали последните 12 години в България. Те се пробват да боравят с метода на страха – приказват за рецесия, за безпорядък, за съсипия. Ако погледнем цифрите – имаме 164 работни дни и успяхме да вдигнем пенсиите, успяхме да вкараме страната ни в позитивна ранглиста на Европейски Съюз. Убедена съм, че България се промени. Явяваме се обединени на тези избори, с цел да довършим дилемите, които сме си сложили. Ние сме тук, а не сме в страни, които се живее по-добре, тъй като имаме вяра, че спасението няма да пристигна извън, безапелационна е Лена Бориславова.

И акцентира, че ПП-ДБ ще бъдат първа политическа мощ.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР